«بهروز ندايي» با بيان اينکه اجراي اين طرح از سال 82 با تصويب کميسيون ماده 32 آغاز شده است و پس از هفت سال به بهرهبرداري ميرسد، گفت: براي احداث اين تلهکابين 120 ميليارد ريال هزينه شده است.
او ادامه داد: طول مسير اين تلهکابين يک هزار و 550 مترمربع بوده و ظرفيت پذيرش آن در يک دور رفت و برگشت تعداد 120 نفر است.
مديرکل ميراثفرهنگي استان اردبيل با بيان اينکه مرحله اول اين پروژه شامل ساخت مرکز پذيرايي چون رستوران و نصب تلهکابين بود، اظهار داشت: مرحله دوم پروژه ساخت مرکز اقامتي را شامل ميشود که در دست انجام است.
او اضافه کرد: در مرحله دوم اقداماتي چون توسعه مرکز پذيرايي و ساخت مراکز اقامتي همچون آلاچيق، سوئيت و واحدهاي اقامتي، سرويس بهداشتي، نمازخانه و پارکينگ نيز پيشبيني شده و در دست انجام است.
«ندايي» با بيان اينکه هماکنون مجموعه غذاخوري اين منطقه در حال ساخت است، خاطرنشان کرد: نقشه معماري اين مرکز اقامتي طراحي و مراحل پيسازي و اسکلت فلزي آن اجرا شده است.
او در ادامه اظهار داشت: به دليل راهاندازي اين تلهکابين در گلوگاه استان و عبور آن از نقاط زيباي استان چون گردنه حيران، پيشبيني ميشود با استقبال قابل توجه گردشگران روبرو شود.
«ندايي» در مورد طولاني شدن زمان راهاندازي اين تلهکابين گفت: به دليل واقع شدن اين تلهکابين در منطقه نمونه گردشگري و واگذاري آن به بخش خصوصي بايد به صورت مرحله به مرحله پيش ميرفتيم و اين موضوع زمينهساز طولاني شدن زمان اجراي اين پروژه شد.
/115
انتهای پیام/